Tony Mandala

Tony Mandala

Ik heet Tony Mandala, ik ben 44 jaar en woon sinds een aantal jaar met veel plezier in Brielle tezamen met mijn vriendin & mijn 2 pubers. In mijn vrije tijd ben ik een bezige bij die moeilijk stil kan zitten en altijd bezig is met van alles en nog wat waar ik vrolijk en blij van wordt. Mijn hobby is het Customizen van Puch Maxi brommers in Old skool stijl met als thema de jaren 60 & 70 die tijd vind ik geweldig. Het maken van ritten op mijn brommer geven mijn rust met daarbij een gevoel van vrijheid waar ik enorm van geniet, mede de aanspraak en gezellig contact met mensen dat ze mijn werk waarderen en daarvan ook genieten geeft mij nog meer energie.

Ik kan mezelf het beste omschrijven als een zeer energiek persoon, die erg optimistisch is en behoorlijk vrolijk van aard is… kortom ik heb ADHD en dat bevalt mij prima.  Ik zeg wat ik voel & denk zonder een ander daarbij te kwetsen, ik hou van recht door zee, en doe iedere dag mijn best om een goed mens te zijn en te blijven.

Van kinds af aan heb ik altijd een enorme interesse gehad in ufo’s , het buitenaardse en het paranormale wat voor mij normaal was en nog steeds is. 

Mijn schoolperiodes waren 1 groot feest en dacht altijd… ik wil later maar 1 ding en dat is genieten van het leven, gelukkig zijn, qua werk iets doen om een betere maatschappij te krijgen en dat heb ik gedaan.

Ik hoef geen baan met aanzien, een enorm huis of een mooie dure auto of status… mijn persoonlijkheid dat is mijn status. 

Toeval bestaat niet… iets komt op je pad met een reden… en zo ook kwam Anton Teuben via social media in mijn leven. Hierop heb ik direct de cursus geboekt in Winsum en was erg onder de indruk van hetgeen hij vertelde. 

Eindelijk erkenning en gelijkgestemde mensen om je heen die je begrijpen in hoe je denkt en voelt was voor mij een openbaring.

Na de cursus ben ik op Anton afgestapt en vertelde hem het volgende… “Anton ik ga jou helpen in hetgeen jij doet en dit nieuws verspreiden “.

Ik heb de 4 daagse trainers cursus met veel plezier gevolgd bij Anton Teuben tezamen met andere cursisten in Meterik, wat ik als zeer bijzonder heb ervaren.

Ik voel mij een gezegend mens dat ik aan u als trainer zijnde in de Schumann resonantie de cursus mag gaan geven in de regio Zuid-Holland.

Een lieve groet van mens tot mens, en hoop u snel te zien…

Tony Mandala

Over de auteur

schumanninstituut administrator

X

Paswoord vergeten?

Word lid