Online videocursus Schumann resonantie

Online videocursus Schumann resonantie

Je kunt de eendaagse cursus Schumann resonantie gegeven door Anton Teuben ook online bekijken. 

Dit is de weergave van dag 1 van de cursus Schumann resonantie met alle belangrijke informatie die je nodig hebt om zelf aan de slag te kunnen met het integreren van de Schumann resonantie. Natuurlijk is cursus niet voor 100% hetzelfde als het live volgen van deze cursus, waar je je eigen vragen kunt stellen, leert van de vragen van anderen en ondersteund wordt bij het doen van de oefeningen wanneer nodig. Toch willen we de mogelijkheid bieden om deze belangrijke kennis ook online tot je te kunnen nemen, zodat je alle basiskennis hebt om zelf dit verder op te pakken.

Uiteraard ben je ook welkom bij één van onze cursussen op locatie, je kunt hier de agenda bekijken.

Onderstaande onderwerpen komen onder andere aan de orde in deze cursus: 
– de Schumann resonantie en mogelijkheden, aura en chakra’s
– overlijden, vorige levens, bewustzijn, onsterfelijkheid
– Big Bang, fotonengordel, leylijnen, 5e dimensie
– de binnenaarde, de kracht van water, dolfijnen en walvissen
– ascentieverschijnselen, Nesara, Monsanto, vaccins, chemtrails, AI

Daarnaast zijn er twee oefeningen opgenomen voor het integreren van de Schumann resonantie.

Er zijn twee prijzen beschikbaar voor deze online videocursus. Omdat we de cursus graag zo toegankelijk mogelijk willen maken, hebben we een lage prijs van €75,00 incl. BTW. Wil je ons graag ondersteunen, kun je ook kiezen voor de prijs van €99,00 incl. BTW. Hiermee doe je dan een gift aan het Schumann Instituut Nederland.

Bij aanschaf van deze cursus ontvang je binnen enkele werkdagen per e-mail een inlogcode om alle 8 videodelen van deze cursus te bekijken wanneer en hoe vaak je wilt.

IK WIL GRAAG TOEGANG TOT DE ONLINE VIDEOCURSUS SCHUMANN RESONANTIE

Totaal: € -

Let op, mocht je geen bericht ontvangen, check dan ook je map Ongewenste e-mail. Bekijk hier hoe je Schumann Instituut Nederland kunt toevoegen aan de lijst van veilige afzenders bij je e-mailprovider.

Persoonlijk consult

Heb je vragen of wil je graag ondersteund worden bij het integreren van de Schumann resonantie? Ons team zit voor je klaar! Je kunt hier een telefonisch of online consult boeken voor ondersteuning. We helpen je graag!

Coachingstraject

Voor degenen die intensiever met de Schumann resonantie aan de slag willen, bieden wij online coaching aan. Voor een online coaching traject zijn er een beperkt aantal plekken en nemen wij alleen mensen aan die écht gedreven zijn om verandering door te voeren in hun leven. Klik hier voor meer informatie.

Cursus live bijwonen

Wil je graag de eendaagse of tweedaagse cursus live bijwonen? Hier vind je de agenda van alle geplande cursussen. Je bent van harte welkom!

Meer informatie over coachingstraject 

Telefonisch of online consult boeken  

Agenda cursussen op locatie  

 

Over de auteur

schumanninstituut administrator

1 reactie tot nu toe

Frank BonteGeplaatst op9:49 am - feb 26, 2021

Op de hoogte blijven ivm samenwerken
http://www.nulpuntenergie.net

Geef een reactie