Ervaringen

Ervaringen

Heb je de cursus Schumann resonantie gevolgd of heb je een andere ervaring die je met ons wilt delen? Dan kan hieronder. Alleen je bericht en je naam worden gepubliceerd, niet je e-mailadres.

Over de auteur

schumanninstituut administrator

32 Reacties tot nu toe

lia kerkhofGeplaatst op5:47 pm - sep 6, 2020

vond de Schumann resonantie cursus superfijn. Heel veel zaken hoe het reilt en zeilt op moeder aarde wist ik al. Anton is zo’n gepassioneerde man , die de cursus van twee dagen mooi opbouwt , met veel humor, liefde en wetenschap t. a. v. velerlei zaken. Ik ken zijn site al sinds niburo het overnam. Hij bevestigde ook velerlei zaken, in de zin van hoe ik daar zelf over denk. Iets heel simpels zoals b.v de zonnepanelen, buitenaards contact en de holle aarde.. Hij is ook een creator om een duidelijk, opbouwend geheel te geven. Fijn om naar te luisteren. De groep was ook superfijn. Geen irriterende ego trippers
en veelal op de hoogte en bezig om de nieuwe realiteit gestalte te geven. Dank je wel Anton en je team.

DebbieGeplaatst op4:17 pm - okt 8, 2020

Ik heb de cursus Schumann resonantie inmiddels meerdere keren mogen ervaren en integreren (verankeren). Het heeft o.a. geleid naar veel zelfkennis en realisaties. Openheid naar zaken waar ik wel vanaf wist en nog niet kon ervaren voor deze cursus te hebben gevolgd. De eenheid en energie van de groepen is keer op keer zeer bijzonder! Ieder bewandelt zijn eigen pad in zijn eigen tempo. Dit tempo versnelt zich duidelijk, vooral met de bewustzijns-shift waarin we ons nu bevinden. Mensen kunnen de Schumann resonantie steeds makkelijker en sneller verankeren is mijn ervaring. Dit geldt uiteraard ook voor mijzelf! Het ascenderen is een stuk fijner en makkelijker, door de Schumann resonantie toe te passen. Ook het vinden van de informatie vanuit je hogere bewustzijn is meer en meer bereikbaar met de tijd. Kortom; Ik raad het iedereen aan om de cursus schumann resonantie te doen en daarmee de frequentie van de aarde en je eigen trilling en zelf helende vermogen weer te mogen ontdekken! Have fun & one love! ♥

Gerry van der KruijsGeplaatst op10:20 am - okt 12, 2020

Ik heb de Schumann Resonantie afgelopen 10-11 oktober mogen ervaren. Ik kende Anton al toen hij niburu.nl had maar het is er nooit van gekomen om de cursus te volgen. Mede ook doordat het te ver weg was. Nu gelukkig dichtbij. Alles in goddelijke timing blijkbaar. Ik voel mij er ontzettend goed bij. Toch vind ik het belangrijk om toch die 2 dagen te doen zodat het beter geintegreerd kan worden. Absoluut een aanrader voor iedereen. Voor je gezondheid eigenlijk een must. Dank je Anton voor de fijne begeleiding.

Anita wehlGeplaatst op6:18 pm - okt 21, 2020

Ik heb de cursus ook gedaan vond het super leuk en fijn was ook een hele fijne groep zou het iedereen aanbevelen deze cursus te gaan volgen ❤🙏🏾

Ina te VaanholtGeplaatst op7:49 pm - nov 8, 2020

Ik heb de 2 daagse online cursus met plezier gevolgd….
Het was een goed opgebouwde cursus …
Rustige en duidelijke uitleg …
Voor mij veel nieuwe onderwerpen … (moet het nu nog even laten indalen)
Heb voldoende vertrouwen gekregen, dat “het” , na nog wat oefenen, wel zal lukken om het in mijn systeem te laten verankeren.
Voldoende tijd om vragen te kunnen stellen … (ook fijn dat er achteraf een vragen uurtje zal komen)
Ik ga zeker 3x daags bezig met het beoefenen van de geleerde technieken …

Kortom:
Het komt goed !!!!

Anton en zijn hele team, bedankt voor de gezellige, interessante, boeiende, leerzame cursus ….
……..een echte aanrader dus!!!!!

Met vriendelijke groet,
Ina

Marion van VlietGeplaatst op3:45 pm - nov 9, 2020

Afgelopen weekend heb ik de cursus Schumann resonantie gevolgd, We hadden ons opgegeven voor de cursus op 7 en 8 november in Vriezenveen, helaas kon deze cursus i.v.m. de Corona maatregelen niet op deze locatie gegeven worden. In plaats daarvan konden we kiezen voor de online cursus. We hebben even getwijfeld, omdat online niet onze voorkeur had, maar we hadden ons er erg op verheugd (en het scheelde ook veel reistijd). Zowel de presentatie van Anton Teuben als zijn begeleiding van de meditaties waren heel goed online te volgen. Het was een prachtige ervaring, zeer zeker een aanrader, ook online!
Marion van Vliet

Sonja van DommelenGeplaatst op3:56 pm - nov 22, 2020

De Schumannresonantie, een heel mooi instrument dat mag worden ingezet, niet alleen jezelf te helen maar ook de aarde en de menshied. Uiteraard kan en mag je deze tools weer her-inneren om tot je hogere zelf te komen, de connectie weer te maken met het Al, de bron. Juist de tools die Anton ons weer aanreikt om in het hier en het nu te leven, en de energie trillng in jezelf en dus ook automatisch je omgeving omhoog te zetten. Want alleen dan kunnen we creeren, de wereld die wij zo verdienen. Een wereld van liefde. Dank je wel voor de afgelopen twee dagen, ik kan weer bewustzijn verruimen en vooral mijn trilling weer hoog houden. Gr Sonja

SuzanneGeplaatst op9:17 am - nov 23, 2020

Hi, ik heb afgelopen weekend online de Schumann resonantie cursus gevold.
Erg prettig om dit zo thuis in mijn eigen omgeving te doen maar wel met de professionele begeleiding van Anton. Dit werkte voor mij erg goed. Ik vond de informatie fantastisch. Het sluit erg aan op alles waar ik me de laatste tijd mee bezig houd en wat er allemaal op mijn pad komt. Heel veel wist ik al maar zeker ook nieuwe mooie informatie waar we meteen mee aan de slag gingen.
Ik vind ook de positieve insteek erg goed werken voor mij.
Fijn dat er genoeg momenten zijn om je vragen te stellen. Vond het erg prettig dat Anton iedereen goed in de gaten hield en begeleidde tijdens de meditaties. 1 meditatie ging bij mij niet super goed maar weet nu dat met oefenen en de juiste intentie houden dit helemaal goed gaat komen.
Ik doe de oefening nu 3x per dag. Voel me al veel meer in mijn lichaam, minder in mijn hoofd. Voel meer vertrouwen en rust. Dank voor alle mooie informatie!! Ik raad iedereen deze crusus aan❤️.
Heb nu al veel vrienden die hem ook willen doen na mijn enthousiaste verhalen. Liefs Suzanne

LianGeplaatst op2:26 pm - jan 24, 2021

De Schumann Resonantie is de basiskennis die ieder mens dient te weten! De kennis is nu onderdeel van mijn dagelijks bewustzijn en het heeft ervoor gezorgd dat ik meer mijn hart heb kunnen volgen, waarin het verstand weer dienend en op de juiste plek is, het heeft me de rust en kracht gegeven in deze uitdagende tijden. Op mijzelf en mijn innerlijke kennis te vertrouwen en in balans te blijven. Anton heeft veel levenservaring wat de cursus erg levendig en indrukwekkend maakt en essentiële info bevat wat de mensheid dient te weten. Bedankt team Schumann Instituut!

VirginaGeplaatst op4:59 pm - feb 28, 2021

Hallo, ik heb het weekend van 27/28 februari 2021 meegedaan online met de Schumann resonantie. Was heel fijn om er bij te zijn. Een duidelijke uitleg van Anton. Aantal dingen klopte met wat ik altijd al gevoeld hebt, fijn omdat bevestigd te zien, vooral omdat het altijd leek of ik de enige was. Ook de nodige nieuwe dingen gehoord. Zeer leerzaam
Deze cursus is een aanrader voor iedereen!
Dank je wel Anton en je team 💚

Groetjes Virgina

Marina ReigweinGeplaatst op5:13 pm - mrt 3, 2021

Ik heb ook het weekeinde van 27/28 februari meegedaan met de Schumann resonantie cursus en ik ben een dankbaar en blij mens dat ik erbij mocht zijn. Veel dingen vielen op zijn plaats mede door de goede en duidelijk uitleg van Anton. Het is een cursus die ik iedereen kan aanbevelen, ook diegenen die al verder zijn op hun spiritueel pad. Het is een surplus die je een rijker mens maakt.

Monique BotmanGeplaatst op7:58 pm - mrt 14, 2021

Goedenavond,
Ik heb dit weekend ( 13 en 14 maart 2020) de tweedaagse cursus gevolgd. Het was een fijne cursus en ik heb veel geleerd. Mijn vraag is, kan ik mij nu inloggen als lid en zijn er nog meer leden in de omgeving van hoogkarspel? Lijkt me leuk om ervaringen te delen en elkaar in de 5 de dimensie te houden en te stimuleren.

    Anton TeubenGeplaatst op2:51 pm - mrt 15, 2021

    Beste Monique, bedankt voor je bericht. Lid worden vind je onder het kopje ‘voor leden – word lid’. Hier vind je ook de wekelijkse online Energy Update. Je bent van harte welkom! Word ook lid van onze Facebookgroep: Schumann Instituut Nederland! Met hartelijke groet, team Schumann Instituut.

Aagje BoersenGeplaatst op6:54 pm - apr 27, 2021

Lieve mensen van het Schumanninstituut,

Dankbaar ben ik om met z’n allen , zo in verbinding te gaan ,voor mezelf ,en de nieuwe Aarde.💫
Allereerst heb ik de Schumannresonantie in mezelf , onder begeleiding van Anton, mogen ervaren . Dit waren mooie open zoomdagen. met een lach, heel ontspannen.
Puzzelstukjes vielen bij mij echt op zijn plaats.
Daarna de coaching van Debbie gevolgd, waar ik een diepe hartsverbinding mee mag voelen.
En dan de energie updates , welke ik 2x in de week , volg,
Deze zijn heel fijn , extra informatie wat er speelt en weer de puntjes op de i zetten, als ik er even uit ben.
En …..geweldig om me zo te mogen afstemmen op “Universe is magie en love is the key! “
en ..te mogen verspreiden.

Dankjewel,
💖 groet , Aagje 🐬

MaryGeplaatst op2:25 pm - mei 3, 2021

Sinds ik bekend ben met de Schumann heeft dat mijn leven drastisch veranderd. Ik kwam eerst lastig uit bed en was dan nog moe; nu doe ik na het wakker worden de meditatie en ik kan lekker de dag beginnen. Overdag ben ik me er ook de hele dag bewust van en ik doe zoveel meer dan dat ik ooit kon. Buiten dat heb ik me nog nooit zo gelukkig en blij gevoeld als tegenwoordig. Ik volg elke week de Schumann updates en de meditaties zijn zo fijn en voelen zo sterk; met elkaar en voor een mooie nieuwe wereld <3

Yvonne CarstensGeplaatst op4:22 pm - mei 3, 2021

Ik heb de cursus in Meterik gevolgd bij Britta. Het was superfijn om met saamhorige mensen samen te zijn en het geeft mij ook meer vertrouwen in de toekomst. De combi van Britta, Anton en wat eenvoudige Thai Chi oefeningen was erg leuk. Weer nieuwe inzichten opgedaan. Op naar een hogere resonantie met elkaar! Lieve groet, Yvonne

Ingrid de GeusGeplaatst op5:33 pm - mei 8, 2021

Lieve Schumanners en met name Britta,
Mijn hoofd en hart zitten nog in de Schumann frequentie. Bijna teveel om te verwoorden wat het afgelopen weekend in Meterik teweeg heeft gebracht. Een innerlijke rust, vertrouwen en een hart dat overstroomt van compassie, mededogen en liefde. Het effect dat dit heeft op mensen in mijn omgeving is wonderbaarlijk mooi. Vanaf woensdag ben ik “out” gegaan en had ik totaal geen energie meer. Langzaam maar zeker komt de energie weer terug. Is dit een fenomeen dat zich vaker voordoet?
Britta, jou story raakte mij diep, dank voor het delen. Dank natuurlijk aan Anton, Ellen en Robert. Mocht ik iemand vergeten; het “zei mij vergeven”.
We zien elkaar zeker weer. Liefs, Ingrid

MoniqueGeplaatst op11:45 am - jun 25, 2021

Ondanks dat ik al meerdere keren met de energie updates had meegedaan en zelf de oefening een paar keer per dag deed, had deelname aan de cursus een enorme toegevoegde waarde.
Ik heb deze onlangs online gevolgd via zoom en vond de energie heel krachtig!
Ik ben blij met deze verbinding waardoor ik me zoveel rustiger voel en ‘de dingen’ makkelijker van me af kan laten glijden.
Anton vertelt veel, maar vooral ook to the point en boeiend (met veel eigen ervaringen), waardoor ik de info als heel waardevol heb ervaren. Zeker in deze tijd.

MaggieGeplaatst op12:26 pm - aug 4, 2021

Ik ben bezig met de video online cursus zo kan ik het rustig op mijn eigen tempo en manier doen…
Het is gewoon geweldig en ik ga het sowieso vast in mijn leven brengen. Pas het overal toe zelfs als op mij werk. Ben er zeker klaar wakker van geworden en ook van alle informatie die tot mij is gekomen. Oogjes zijn open 👀

Dank u voor het mooie werk 💓

KarinGeplaatst op12:47 pm - sep 24, 2021

Ik heb de online video cursus gevolgd.
Het was fijn om de cursus in mijn eigen tempo te kunnen doen.
Het heeft mij nog meer inzicht gekregen in wat er allemaal in de wereld speelt en hoe ik mijn eigen energieveld kan helen en versterken.
Ik heb er mooie energetische contacten aan overgehouden met dieren uit het dierenrijk.
De puzzel wordt al completer nu ik bekend ben met de Schumann resonantie. De cursus was voor mij een eerste stap om weer contact te leggen met mij spirituele thuis.

JeanineGeplaatst op12:42 pm - nov 25, 2021

Ook ik heb de cursus schumann Resonantie online via zoom gedaan.
Het voelde eindelijk als thuiskomen en dat is het nog steeds , puzzelstukken vallen op zijn plaats , inzichten blijven komen , wat mij veel rust geeft en het hele plaatje zie …
Anton brengt het op een boeiende manier , een doorvoelde waarheid !
Dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen!
Dank je Anton en het hele team!

TobiasGeplaatst op7:22 pm - dec 6, 2021

Ik heb de online cursus gedaan en heb veel geleerd over het lichaam en hoe je daar beter mee om kan gaan, ook zijn veel dingen over de werking van de aarde en het zonnenstelsel een stuk duidelijker geworden. Ik voel mij meer verbonden met mijzelf sinds ik de cursus heb gedaan en ook regelmatig de energy updates volg. Bedankt!

FreddyGeplaatst op10:23 am - dec 9, 2021

Eind november heb ik de cursus online gevolgd. Heel veel dingen wat door Anton vertelt werd, was bij mij wel bekend. Ben zelf al tientallen jaren bezig met het spirituele pad dus dan komt er nogal eens wat langs. Zat jaren geleden al te denken om de cursus te doen maar dit was met een grote groep mensen. Aangezien ik slecht tegen grote groepen mensen kan qua overprikkeling was de online cursus een uitkomst. Mede door dingen die ik tegen gekomen was tijdens trancereizen had ik contact opgenomen met Anton of hij daar ervaringen mee had. Dus mede ook daardoor deze cursus gevolgd. Weet door andere ervaring dat de Schumann resonantie een onderdeel is van de puzzel. Via regressietherapie ook gezien dat het universum immens is en onze wereld echt piep en piep klein is.

EvelienGeplaatst op2:12 pm - dec 15, 2021

In maart 2021 heb ik de 2 daagse cursus gedaan.
Ik heb scoliose, dit is een vergroeiing in de rug waarbij een S vorm ontstaat.
Hierdoor had ik chronische rugpijn.
Na de cursus werd de pijn snel minder en kon ik makkelijker bewegen.
Een half jaar later was zelfs op gewone foto’s (die mijn fysiotherapeut had genomen om de stand van mijn lichaam te kunnen vergelijken) duidelijk te zien dat deze zich absoluut gecorrigeerd had.
De vergroeiing is er nog wel.
Inmiddels kan ik doen wat ik wil zonder pijn.
Verder had ik last van allergieën zoals bijvoorbeeld hooikoorts, een aantal dieren en fruitsoorten.
Dit jaar heb ik hier geen last meer van gehad en gebruik dus ook geen medicatie meer.
Dan had ik nog huidproblemen die inmiddels bijna helemaal weg zijn.
Soms had ik last van astma, vooral bij verkoudheid en griep.
Dit jaar tijdens de griep heb ik hier helemaal geen last van gehad.
Als laatste dan nog de angst voor de tandarts en ziek zijn nadat een kies met veel pijn getrokken was…
De laatste behandeling verliep zonder angst, de kies ging er super makkelijk uit en ik heb daarna geen pijnstillers genomen en ben niet ziek geweest.
Al deze dingen heb ik onder andere bereikt omdat ik weer in contact kwam met mezelf want je bent weer onderdeel van het ecosysteem.
Verder leer je je zelfgenezend vermogen weer te activeren, dus heb ik mijn lichaam kunnen corrigeren en mijn immuunsysteem weer terug richting de orginele stand, allergieën zijn namelijk een over-reactie van je immuunsysteem.
Dit zijn de fysieke dingen die ik dankzij de cursus heb ervaren.

Op persoonlijk gebied heb ik zo’n mooie ervaringen opgedaan!
Ik ben eindelijk écht in contact met mezelf gekomen (en ontdek mijn ware zelf steeds meer).
Je mag weten dat ik de moeilijke weg heb gekozen dit leven; op de basisschool al een zeer laag zelfbeeld en zelfs grote zelfhaat bijvoorbeeld.
Omdat ik de weg naar binnen nu echt heb gevonden, ben ik steeds meer stukken van het verhaal van mijn ziel gaan zien.
Dit is de laatste 2 maanden super snel gegaan en kan er inmiddels een boek over schrijven.
Nou, dit zijn in grote lijnen mijn ervaringen na 8 maanden met de schumann resonantie bezig te zijn.

Heel veel liefs Evelien

SimonaGeplaatst op6:52 pm - dec 20, 2021

Wat een bijzondere ervaring deze cursus. Naast de boeiende informatie die je krijgt, word je door Anton tijdens de oefeningen diep in jezelf meegenomen naar delen van je ziel waar je niet eerder bent geweest. Inspirerend, ontroerend, diepgaand. Ik ben heel blij dat ik in contact ben gekomen met de Schumann resonantie kennis en het nu kan toepassen in mijn leven en hopelijk ook door kan geven aan anderen. Een enorme verrijking en verdieping van mijn Zijn en mijn dagelijkse leven!

IrmaGeplaatst op10:36 am - dec 25, 2021

Ik volgde al een tijdje de energy updates, en miste toch nog net dat stukje meer…maar wat dat was, daar kwam ik dus achter tijdens de cursus.
Nu pas kan ik de energie plaatsen, begrijp ik wat er eigenlijk zich afspeelt in de binnenaarde, en heb ik nu eindelijk het gevoel dat ik echt contact kan maken met mijn fysieke lichaam en mijn ziel.
Ik ben ook veel meer bewust van het eco systeem, en om een voorbeeld te geven, elke dag maak ik contact met het water wat ik gebruik. Ik ben dankbaar, zegen het, geef liefde door, en eigenlijk breid dit zich elke dag nog uit.
Op fysiek gebied merk ik ook veranderingen. Ik heb een ernstige darmziekte, en stoma, en regelmatig een afsluiting waardoor ik altijd op de SEH belande. Beslist geen pretje.
Op een avond was het weer raak. En toen heb ik heel bewust de oefening gedaan, en stuurde energie naar de bewuste plek, en hield mijn hand er op. In duwde, en trok met de energie. En voor het eerst in jaren kwam de verstopping los en verdween de pijn, en had ik het zelf opgelost. Die ervaring was zo prachtig!
Kortom, elke dag ontdek ik meer, het is een heel proces. Dankbaar dat ik met de Schumann Energie kan werken en de kennis die mij is aangereikt!

TinekeGeplaatst op4:34 pm - dec 30, 2021

Vandaag heb ik de cursus dag 1 van Schumann resonantie gedaan.
Een heerlijke cursus.
Anton is een gepassioneerde verteller.
Het voelde als thuiskomen. Heel veel herkenbare dingen..
De info over de luchtmacht wist ik niet. En ook niet over de mooie en bijzondere energie in Groningen.
Bedankt voor de mooie cursus.

TinekeGeplaatst op7:19 am - jan 13, 2022

Ik heb deel 2 van de Schumann cursus gedaan. Een heerlijke cursus. Zowel feest der herkenning en nieuwe info.
Ook het gevoel om met velen samen te zijn en in energie te werken geeft me een kick.

Co IsegerGeplaatst op12:17 pm - jan 18, 2022

MOOI . BIJZONDER . GEWELDIG . ONGELOOFLIJK . DAT LICHT . DIE LIEFDE

Ja afgelopen week las ik , keek ik naar de video’s, over lucht schepen
en de ontmoetingen, op de Schumann website
even daarna baste ik in vreugde, van herkenning ,Wohhhh .
Wat bijzonder.. wat mooi.. t’gaat over mijn Vrienden
t’gaat over mij zelf, ben er één van

zondag de 16e hadden we een bijeenkomst, van de Schumann
is “ gedoopt” in de “Schumann groep Utrecht”, leuk toch !!
t’ was (voor mij) geweldig, zo een hoge, hoge, energie, als van een andere wereld
voelde zo af en toe, als of ik “weg” ging, of WEG WAS

helaas, er is een kies afgebroken, soms, met wat pijn
in de avond, tanden poetsen, het bed in
zie je het voor je, je ligt daar, en voel een zeer heftige koppende kierpijn
de eerste gedacht, pijnstiller, zo kan ik nooit slapen. Je bed uit !!
dan.. morgen de tandarts bellen, ja ja

volgde gedachten, JA de Schumann oefening , ja natuurlijk
ONGELOOFLIJK ECHT ONGELOOFLIJK
was nog niet begonnen. Met de “oefening”
dacht, NEE TOCH !!
JA TOCH !!!
ging heel voorzichtig voelen . .JA de pijn was WEG
JA de kiespijn, was echt volledig verdwenen

Wat, een bijzonder inzicht
wat, een bijzonder gave, die is verkregen
wat, geweldig, EN, te bedenken, dat dit het prille begin is, van dit alles

KOM. We mogen, JA WIJ MOETEN.. naar de 5e dimensie
niet morgen, NEE vandaag nog !! daar voor zijn we hier gekomen
O ja denk je, dat je hier bent, om in de drek te roeren, hahaha NEE sorry
NIET, om alle narigheid te omhelzen , er eindeloos over te kletsen
HET, het te omarmen, met LIEFDE
als ADELAAR. Hoog in de lucht, het zien
onze LIEFDE er naar sturen,

GOOI JE ONWETENDHEID AF

ZIE WIE JE ECHT BENT

ZOEK VIND WIE JE BENT,

EN GA ER VOOR

DE TIJD IS DAAR

hele mooie fijne dag, wens ik je toe
Co

Catherina CarvalhoGeplaatst op11:07 am - mei 31, 2022

Ik vond het een prachtig weekend lieve Anton en team. Wat een mooie cursus! Ik heb er zoveel van geleerd en pas het iedere dag nog toe met succes. Ik heb een mooi blog geschreven: https://missnatural.nl/ik-heb-meegedaan-met-de-cursus-schumann-resonantie/

Co IsegerGeplaatst op2:32 pm - sep 1, 2022

Hallo Co
Mooi bericht
Ik hoop dat het nu echt uit gaat komen,
Deze berichten heb ik al vaker gelezen
We blijven erin geloven

Groetjes xxxxx xxxx

Hallo xxxxxx
misschien, kan je het omdraaien
zeker, zal er ongelofelijk veel gebeuren,
hoewel het langzaam gaat, zien we het nu niet gebeuren , of ???!!
er gebeurd, ongelooflijk veel, je kan het zien , als je het wil zien ?!?!!>!
’t is als een sneeuwbal, die van af de hoge berg, langzaam naar beneden rolt
steeds, wordt het groter, grootser, zwaarder, en zal het steeds sneller naar beneden “rollen”
en

WIJ . ja WIJ, we, mogen het ondernemen, dat is de bedoeling
niet wachten , tot onze “hand” wordt gepakt
zo zijn wij groot “geworden, zo hebben we het geleerd, zo zijn we geconditioneerd
alles komt van buiten. rustig afwachten, tot de grote baas komt, je hand pakt
helaas, dat zal niet gebeuren

als we iets, van binnen uit zeggen, of weten , , wordt het afgestraft , , , fout

je weet toch alles komt van buiten. HOEZO vanuit binnen ??? doe niet zo raar, , van binnen !!! pfff

WIJ zelf, moeten leren, “Zien” , VOELEN . ERVAREN.
dat WIJ van binnenuit, alles kunnen creëren
daarom. krijgen we steeds dit te lezen. te horen , , , , , , GA !!!!

ga zelf aan de slag, zoek je binnenwereld op
die veel groter, grootser is , dan we ooit hebben kunnen dromen
NEE, niet achter iets aanlopen,
NEE, het zelf zoeken, vinden, nu . . . zoals bij het Schumann instituut
zeker, je moet er wel iets voor doen
als je het onder neemt, gaat er een Grootse Wereld voor je open

oke je kan ook blijven wachten. . . waar wacht je dan op ? ? ? ? ?

ALLES ZIT BINNEN IN JEZELF
WAT BIJZONDER IS
WE KUNNEN ER GEZAMENLIJK, OVER PRATEN . HET GEZAMENLIJK BELEVEN
ELKAAR STIMULEREN , STEUNEN
ELKAAR VERTELLEN, WELKE WEG , DE EEN OF DE ANDER HEEFT BEWANDELD

dan zal je “HET” andere Ontmoeten, Zien, Ervaren,

gewoon doen, uitproberen, zoeken , het beleven
dat kunnen we gezamenlijk doen. in groepen, groepjes bij Schuman,
of hier op zondagen in Wijk Bij Duurztede

groeten dank voor je bericht. Co Iseger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.