Ervaringen

Ervaringen

Heb je de cursus Schumann resonantie gevolgd of heb je een andere ervaring die je met ons wilt delen? Dan kan hieronder. Alleen je bericht en je naam worden gepubliceerd, niet je e-mailadres.

Over de auteur

schumanninstituut administrator

20 Reacties tot nu toe

lia kerkhofGeplaatst op5:47 pm - sep 6, 2020

vond de Schumann resonantie cursus superfijn. Heel veel zaken hoe het reilt en zeilt op moeder aarde wist ik al. Anton is zo’n gepassioneerde man , die de cursus van twee dagen mooi opbouwt , met veel humor, liefde en wetenschap t. a. v. velerlei zaken. Ik ken zijn site al sinds niburo het overnam. Hij bevestigde ook velerlei zaken, in de zin van hoe ik daar zelf over denk. Iets heel simpels zoals b.v de zonnepanelen, buitenaards contact en de holle aarde.. Hij is ook een creator om een duidelijk, opbouwend geheel te geven. Fijn om naar te luisteren. De groep was ook superfijn. Geen irriterende ego trippers
en veelal op de hoogte en bezig om de nieuwe realiteit gestalte te geven. Dank je wel Anton en je team.

DebbieGeplaatst op4:17 pm - okt 8, 2020

Ik heb de cursus Schumann resonantie inmiddels meerdere keren mogen ervaren en integreren (verankeren). Het heeft o.a. geleid naar veel zelfkennis en realisaties. Openheid naar zaken waar ik wel vanaf wist en nog niet kon ervaren voor deze cursus te hebben gevolgd. De eenheid en energie van de groepen is keer op keer zeer bijzonder! Ieder bewandelt zijn eigen pad in zijn eigen tempo. Dit tempo versnelt zich duidelijk, vooral met de bewustzijns-shift waarin we ons nu bevinden. Mensen kunnen de Schumann resonantie steeds makkelijker en sneller verankeren is mijn ervaring. Dit geldt uiteraard ook voor mijzelf! Het ascenderen is een stuk fijner en makkelijker, door de Schumann resonantie toe te passen. Ook het vinden van de informatie vanuit je hogere bewustzijn is meer en meer bereikbaar met de tijd. Kortom; Ik raad het iedereen aan om de cursus schumann resonantie te doen en daarmee de frequentie van de aarde en je eigen trilling en zelf helende vermogen weer te mogen ontdekken! Have fun & one love! ♥

Gerry van der KruijsGeplaatst op10:20 am - okt 12, 2020

Ik heb de Schumann Resonantie afgelopen 10-11 oktober mogen ervaren. Ik kende Anton al toen hij niburu.nl had maar het is er nooit van gekomen om de cursus te volgen. Mede ook doordat het te ver weg was. Nu gelukkig dichtbij. Alles in goddelijke timing blijkbaar. Ik voel mij er ontzettend goed bij. Toch vind ik het belangrijk om toch die 2 dagen te doen zodat het beter geintegreerd kan worden. Absoluut een aanrader voor iedereen. Voor je gezondheid eigenlijk een must. Dank je Anton voor de fijne begeleiding.

Anita wehlGeplaatst op6:18 pm - okt 21, 2020

Ik heb de cursus ook gedaan vond het super leuk en fijn was ook een hele fijne groep zou het iedereen aanbevelen deze cursus te gaan volgen ❤🙏🏾

Ina te VaanholtGeplaatst op7:49 pm - nov 8, 2020

Ik heb de 2 daagse online cursus met plezier gevolgd….
Het was een goed opgebouwde cursus …
Rustige en duidelijke uitleg …
Voor mij veel nieuwe onderwerpen … (moet het nu nog even laten indalen)
Heb voldoende vertrouwen gekregen, dat “het” , na nog wat oefenen, wel zal lukken om het in mijn systeem te laten verankeren.
Voldoende tijd om vragen te kunnen stellen … (ook fijn dat er achteraf een vragen uurtje zal komen)
Ik ga zeker 3x daags bezig met het beoefenen van de geleerde technieken …

Kortom:
Het komt goed !!!!

Anton en zijn hele team, bedankt voor de gezellige, interessante, boeiende, leerzame cursus ….
……..een echte aanrader dus!!!!!

Met vriendelijke groet,
Ina

Marion van VlietGeplaatst op3:45 pm - nov 9, 2020

Afgelopen weekend heb ik de cursus Schumann resonantie gevolgd, We hadden ons opgegeven voor de cursus op 7 en 8 november in Vriezenveen, helaas kon deze cursus i.v.m. de Corona maatregelen niet op deze locatie gegeven worden. In plaats daarvan konden we kiezen voor de online cursus. We hebben even getwijfeld, omdat online niet onze voorkeur had, maar we hadden ons er erg op verheugd (en het scheelde ook veel reistijd). Zowel de presentatie van Anton Teuben als zijn begeleiding van de meditaties waren heel goed online te volgen. Het was een prachtige ervaring, zeer zeker een aanrader, ook online!
Marion van Vliet

Sonja van DommelenGeplaatst op3:56 pm - nov 22, 2020

De Schumannresonantie, een heel mooi instrument dat mag worden ingezet, niet alleen jezelf te helen maar ook de aarde en de menshied. Uiteraard kan en mag je deze tools weer her-inneren om tot je hogere zelf te komen, de connectie weer te maken met het Al, de bron. Juist de tools die Anton ons weer aanreikt om in het hier en het nu te leven, en de energie trillng in jezelf en dus ook automatisch je omgeving omhoog te zetten. Want alleen dan kunnen we creeren, de wereld die wij zo verdienen. Een wereld van liefde. Dank je wel voor de afgelopen twee dagen, ik kan weer bewustzijn verruimen en vooral mijn trilling weer hoog houden. Gr Sonja

SuzanneGeplaatst op9:17 am - nov 23, 2020

Hi, ik heb afgelopen weekend online de Schumann resonantie cursus gevold.
Erg prettig om dit zo thuis in mijn eigen omgeving te doen maar wel met de professionele begeleiding van Anton. Dit werkte voor mij erg goed. Ik vond de informatie fantastisch. Het sluit erg aan op alles waar ik me de laatste tijd mee bezig houd en wat er allemaal op mijn pad komt. Heel veel wist ik al maar zeker ook nieuwe mooie informatie waar we meteen mee aan de slag gingen.
Ik vind ook de positieve insteek erg goed werken voor mij.
Fijn dat er genoeg momenten zijn om je vragen te stellen. Vond het erg prettig dat Anton iedereen goed in de gaten hield en begeleidde tijdens de meditaties. 1 meditatie ging bij mij niet super goed maar weet nu dat met oefenen en de juiste intentie houden dit helemaal goed gaat komen.
Ik doe de oefening nu 3x per dag. Voel me al veel meer in mijn lichaam, minder in mijn hoofd. Voel meer vertrouwen en rust. Dank voor alle mooie informatie!! Ik raad iedereen deze crusus aan❤️.
Heb nu al veel vrienden die hem ook willen doen na mijn enthousiaste verhalen. Liefs Suzanne

LianGeplaatst op2:26 pm - jan 24, 2021

De Schumann Resonantie is de basiskennis die ieder mens dient te weten! De kennis is nu onderdeel van mijn dagelijks bewustzijn en het heeft ervoor gezorgd dat ik meer mijn hart heb kunnen volgen, waarin het verstand weer dienend en op de juiste plek is, het heeft me de rust en kracht gegeven in deze uitdagende tijden. Op mijzelf en mijn innerlijke kennis te vertrouwen en in balans te blijven. Anton heeft veel levenservaring wat de cursus erg levendig en indrukwekkend maakt en essentiële info bevat wat de mensheid dient te weten. Bedankt team Schumann Instituut!

VirginaGeplaatst op4:59 pm - feb 28, 2021

Hallo, ik heb het weekend van 27/28 februari 2021 meegedaan online met de Schumann resonantie. Was heel fijn om er bij te zijn. Een duidelijke uitleg van Anton. Aantal dingen klopte met wat ik altijd al gevoeld hebt, fijn omdat bevestigd te zien, vooral omdat het altijd leek of ik de enige was. Ook de nodige nieuwe dingen gehoord. Zeer leerzaam
Deze cursus is een aanrader voor iedereen!
Dank je wel Anton en je team 💚

Groetjes Virgina

Marina ReigweinGeplaatst op5:13 pm - mrt 3, 2021

Ik heb ook het weekeinde van 27/28 februari meegedaan met de Schumann resonantie cursus en ik ben een dankbaar en blij mens dat ik erbij mocht zijn. Veel dingen vielen op zijn plaats mede door de goede en duidelijk uitleg van Anton. Het is een cursus die ik iedereen kan aanbevelen, ook diegenen die al verder zijn op hun spiritueel pad. Het is een surplus die je een rijker mens maakt.

Monique BotmanGeplaatst op7:58 pm - mrt 14, 2021

Goedenavond,
Ik heb dit weekend ( 13 en 14 maart 2020) de tweedaagse cursus gevolgd. Het was een fijne cursus en ik heb veel geleerd. Mijn vraag is, kan ik mij nu inloggen als lid en zijn er nog meer leden in de omgeving van hoogkarspel? Lijkt me leuk om ervaringen te delen en elkaar in de 5 de dimensie te houden en te stimuleren.

    Anton TeubenGeplaatst op2:51 pm - mrt 15, 2021

    Beste Monique, bedankt voor je bericht. Lid worden vind je onder het kopje ‘voor leden – word lid’. Hier vind je ook de wekelijkse online Energy Update. Je bent van harte welkom! Word ook lid van onze Facebookgroep: Schumann Instituut Nederland! Met hartelijke groet, team Schumann Instituut.

Aagje BoersenGeplaatst op6:54 pm - apr 27, 2021

Lieve mensen van het Schumanninstituut,

Dankbaar ben ik om met z’n allen , zo in verbinding te gaan ,voor mezelf ,en de nieuwe Aarde.💫
Allereerst heb ik de Schumannresonantie in mezelf , onder begeleiding van Anton, mogen ervaren . Dit waren mooie open zoomdagen. met een lach, heel ontspannen.
Puzzelstukjes vielen bij mij echt op zijn plaats.
Daarna de coaching van Debbie gevolgd, waar ik een diepe hartsverbinding mee mag voelen.
En dan de energie updates , welke ik 2x in de week , volg,
Deze zijn heel fijn , extra informatie wat er speelt en weer de puntjes op de i zetten, als ik er even uit ben.
En …..geweldig om me zo te mogen afstemmen op “Universe is magie en love is the key! “
en ..te mogen verspreiden.

Dankjewel,
💖 groet , Aagje 🐬

MaryGeplaatst op2:25 pm - mei 3, 2021

Sinds ik bekend ben met de Schumann heeft dat mijn leven drastisch veranderd. Ik kwam eerst lastig uit bed en was dan nog moe; nu doe ik na het wakker worden de meditatie en ik kan lekker de dag beginnen. Overdag ben ik me er ook de hele dag bewust van en ik doe zoveel meer dan dat ik ooit kon. Buiten dat heb ik me nog nooit zo gelukkig en blij gevoeld als tegenwoordig. Ik volg elke week de Schumann updates en de meditaties zijn zo fijn en voelen zo sterk; met elkaar en voor een mooie nieuwe wereld <3

Yvonne CarstensGeplaatst op4:22 pm - mei 3, 2021

Ik heb de cursus in Meterik gevolgd bij Britta. Het was superfijn om met saamhorige mensen samen te zijn en het geeft mij ook meer vertrouwen in de toekomst. De combi van Britta, Anton en wat eenvoudige Thai Chi oefeningen was erg leuk. Weer nieuwe inzichten opgedaan. Op naar een hogere resonantie met elkaar! Lieve groet, Yvonne

Ingrid de GeusGeplaatst op5:33 pm - mei 8, 2021

Lieve Schumanners en met name Britta,
Mijn hoofd en hart zitten nog in de Schumann frequentie. Bijna teveel om te verwoorden wat het afgelopen weekend in Meterik teweeg heeft gebracht. Een innerlijke rust, vertrouwen en een hart dat overstroomt van compassie, mededogen en liefde. Het effect dat dit heeft op mensen in mijn omgeving is wonderbaarlijk mooi. Vanaf woensdag ben ik “out” gegaan en had ik totaal geen energie meer. Langzaam maar zeker komt de energie weer terug. Is dit een fenomeen dat zich vaker voordoet?
Britta, jou story raakte mij diep, dank voor het delen. Dank natuurlijk aan Anton, Ellen en Robert. Mocht ik iemand vergeten; het “zei mij vergeven”.
We zien elkaar zeker weer. Liefs, Ingrid

MoniqueGeplaatst op11:45 am - jun 25, 2021

Ondanks dat ik al meerdere keren met de energie updates had meegedaan en zelf de oefening een paar keer per dag deed, had deelname aan de cursus een enorme toegevoegde waarde.
Ik heb deze onlangs online gevolgd via zoom en vond de energie heel krachtig!
Ik ben blij met deze verbinding waardoor ik me zoveel rustiger voel en ‘de dingen’ makkelijker van me af kan laten glijden.
Anton vertelt veel, maar vooral ook to the point en boeiend (met veel eigen ervaringen), waardoor ik de info als heel waardevol heb ervaren. Zeker in deze tijd.

MaggieGeplaatst op12:26 pm - aug 4, 2021

Ik ben bezig met de video online cursus zo kan ik het rustig op mijn eigen tempo en manier doen…
Het is gewoon geweldig en ik ga het sowieso vast in mijn leven brengen. Pas het overal toe zelfs als op mij werk. Ben er zeker klaar wakker van geworden en ook van alle informatie die tot mij is gekomen. Oogjes zijn open 👀

Dank u voor het mooie werk 💓

KarinGeplaatst op12:47 pm - sep 24, 2021

Ik heb de online video cursus gevolgd.
Het was fijn om de cursus in mijn eigen tempo te kunnen doen.
Het heeft mij nog meer inzicht gekregen in wat er allemaal in de wereld speelt en hoe ik mijn eigen energieveld kan helen en versterken.
Ik heb er mooie energetische contacten aan overgehouden met dieren uit het dierenrijk.
De puzzel wordt al completer nu ik bekend ben met de Schumann resonantie. De cursus was voor mij een eerste stap om weer contact te leggen met mij spirituele thuis.

Geef een reactie