Energy Update

Energy Update

Iedere dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en zaterdagavond van 20.30 – 21.30 uur is er een online Energy Update Schumann Instituut Nederland met Anton Teuben. In deze updates komen diverse onderwerpen aan de orde, het actuele nieuws, de Schumann resonantie, buitenaards contact, interviews en gastsprekers. Natuurlijk is er ruimte voor vragen. Je kunt online aanwezig zijn via een telefoon, tablet of computer. Je ontvangt van ons een link waar je op kunt klikken om in de meeting te komen. Deze updates zijn voor leden van het Schumann Instituut Nederland. Als je al lid bent, vind je na het inloggen de link om in de online meeting te komen onder het kopje ‘Voor leden’ > ‘Energy Update’. Als je nog geen lid bent, kun je via de knop hieronder gratis lid worden. Je bent van harte welkom!

Soms wordt er, naast de wekelijkse updates op dinsdag en zaterdag, nog een extra update ingepland voor het laatste nieuws en/of energiewerk. Ook hier kun je bij aansluiten als lid van het Schumann Instituut Nederland. De extra updates worden kort voor die tijd aangekondigd tijdens de gebruikelijke updates, social media kanalen, telegram en website. De updates zijn gebaseerd op de actuele situatie en de oplossingen. 

De eerstvolgende Energy Update is op dinsdagavond a.s. om 19.00 uur en op zaterdagavond a.s. om 20.30 uur. De extra geplande updates zijn op donderdag 2 december a.s. om 11.00 uur en om 14.00 uur.

Klik hier voor de link naar de Energy Update  of word eerst lid  Word lid

 

Over de auteur

schumanninstituut administrator